Szolgáltatások

Kereskedelmi főzés

2010-ben induló vállalkozásunk tervei között szerepelt, hogy saját előállítású terméket hozzunk forgalomba. Ezen célkitűzésünket 2015 végén sikerült megvalósítanunk: megszületett az Őrvidéki Pálinka.

Palackba zárt pálinkáink egytől egyig tiszta, ízesítetlen párlatok, melyek kivétel nélkül érett gyümölcsből készülnek. Számunkra rendkívül fontos az érett alapanyag, hiszen a pálinka minőségét a szakértők szerint 70%-ban a gyümölcs határozza meg. Mindössze 25 százalékot jelent a főzés minősége, 5 százalékot pedig a tárolás mikéntje.

A gyümölcs cefrézés után az erjesztőtartályokba kerül, ami egy zárt rendszer első állomása. Az erjedési folyamat befejeztével a cefre rövid időn belül kifőzésre kerül. Pálinkafőzdénk egyaránt rendelkezik hagyományos kétlépcsős (kisüsti) rendszerrel, valamint egylépcsős, aromatornyos lepárlóval is. Az előállított pálinkát lédig tartályokban tároljuk és érleljük a palackozásig.




« Vissza az előző oldalra!
Őrvidéki Pálinka - Magyar