Szolgáltatások


Palackozás

Karakteres és illatos pálinkáinkat palackba zárjuk, így juttatjuk el minden pálinkakedvelő barátunkhoz.

Részletek

Bérfőzés

Bérfőzés kedves ügyfeleink részére

Részletek

Tanácsadás

Megfelelő szakértelem és több éves tapasztalat birtokában tanácsadást vállalunk a bérfőzésre és magánfőzésre vonatkozóan.

Részletek

Cefreszállítás

Amennyiben ön elfoglalt, vagy nincs szállítóeszköze, keressen fel minket! Megoldjuk cefréjének főzdénkbe szállítását is.

Részletek

Kereskedelmi főzés

Palackba zárt pálinkáink egytől egyig tiszta, ízesítetlen párlatok, melyek kivétel nélkül érett gyümölcsből készülnek.

Részletek

Pálinkakóstoltatás

Látogasson el pálinkafőzdénkbe, és kóstolja meg az Őrvidéki Pálinkát!

Részletek

Cefrekészítés

A jó pálinka elkészítésének alapja a szakszerű cefrekészítés. Ha betartunk minden szakmai előírást, kiváló minőségű pálinkát kapunk.

Részletek

Irányított erjesztés

Az ellenőrzött körülmények közötti erjesztésnek köszönhetően magas minőségű pálinka alapanyagot hozhatunk létre.

Részletek

Kereskedelmi főzés


2010-ben induló vállalkozásunk tervei között szerepelt, hogy saját előállítású terméket hozzunk forgalomba. Ezen célkitűzésünket 2015 végén sikerült megvalósítanunk: megszületett az Őrvidéki Pálinka.

Palackba zárt pálinkáink egytől egyig tiszta, ízesítetlen párlatok, melyek kivétel nélkül érett gyümölcsből készülnek. Számunkra rendkívül fontos az érett alapanyag, hiszen a pálinka minőségét a szakértők szerint 70%-ban a gyümölcs határozza meg. Mindössze 25 százalékot jelent a főzés minősége, 5 százalékot pedig a tárolás mikéntje.

A gyümölcs cefrézés után az erjesztőtartályokba kerül, ami egy zárt rendszer első állomása. Az erjedési folyamat befejeztével a cefre rövid időn belül kifőzésre kerül. Pálinkafőzdénk egyaránt rendelkezik hagyományos kétlépcsős (kisüsti) rendszerrel, valamint egylépcsős, aromatornyos lepárlóval is. Az előállított pálinkát lédig tartályokban tároljuk és érleljük a palackozásig.
Vissza az előző oldalra!
BERO COLOR Kft. - Magyar