Bemutatkozás

Bemutatkozás

Pálinkafőzdénk 2010 novemberében az Őrség Kapujában, Iváncon nyitotta meg kapuit a bérfőzetők számára. Hagyományos, 400 literes kisüsti lepárló rendszerrel kezdtük meg a munkát, majd 2012-ben pályázati segítséggel üzembe helyeztünk egy 100 literes, egylépcsős lepárló rendszert, mellyel már akár 60 liternyi cefremennyiségtől tudtunk feldolgozást vállalni. Ez a környéken akkor újnak mondható technológia elnyerte a főzetők tetszését.

A következő cél a kereskedelmi főzdévé válás lett, így újabb beruházásba kezdtünk, melynek első lépése az épület bővítése volt. Az új épületrész már magában foglalja a kereskedelmi főzéshez szükséges helyiségeket is.

Az Őrség kiváló adottságokkal rendelkezik a gyümölcstermesztés vonatkozásában; az ízletes (őshonos és új nemesítésű) őrségi gyümölcsök feldolgozásával olyan helyi terméket szerettünk volna előállítani, amely minőségében és megjelenésében egyaránt képes túllépni az Őrség határain.

Álmunk valóra vált: az Őrvidéki Pálinka ma már egy olyan, kereskedelmi forgalomban kapható, kiváló minőségű ital, melyet büszkén ajánlunk fogyasztásra.
Őrvidéki Pálinka - Magyar