Kapcsolat

BERO COLOR Kft.

Cím: 9921 Vasalja,
Kossuth Lajos utca 44. (székhely)
Telefon:
+36/94-442-452
Mobil:
+36/70-618-7262
+36/70-623-3774
E-mail:
berocolorkft@gmail.com
Ivánc időjárása

Ivánc időjárása

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Kedves ügyfeleink!

Pálinkafőzdénk 2022 December 23-tól 2022 Január 8-ig ZÁRVA TART!

Boldog Karácsonyt és az Új Évben jó egészséget kívánunk!

Baráti üdvözlettel.: Anita és Roland

 Pályázat


Pályázati felhívás azonosítója és neve

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 - Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

Projekt azonosítója

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00385

Kedvezményezett neve

BERO COLOR Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe

A BERO COLOR Kft. fejlesztése

Támogatás megítélésének dátuma

2022.03.22.

Támogatási szerződés hatályba lépése

2022.03.29.

Projekt kezdetének dátuma

2022.03.29.

Projekt befejezésének dátuma

2022.10.31.

Szerződésben megítélt támogatás összege (Ft)

9 756 228

Projekt összköltsége (Ft)

13 937 469

 

Részletes leírás:

 

A pályázat keretében beszerzett eszközök a szervezet építőipari tevékenységének technológiai fejlesztését szolgálják. A megbízók piaci igényei gyors, pontos, magas minőségű kivitelezést várnak el a BERO COLOR Kft.-től, melyhez hozzájárulnak a korszerű eszközök. A  projekt során az alábbi eszközök, gépek kerültek beszerzésre a cég fejlesztendő tevékenységéhez kapcsolódóan:

1 db PERI UP Flex állványrendszer az építőipari tevékenységek elvégzése során az épületek külső homlokzatainak munkálataihoz szükséges eszköz. A stabil, biztonságos állvány építése vagy elbontása a munkálatok befejeztével az építőipari tevékenység során több napos folyamat. A munkavállalók biztonsága érdekében, valamint a megfelelő munkavédelmi előírások betartása végett rendkívül fontos, hogy a megépített állványzat stabil, biztonsági szempontoknak megfelelő állványrendszer legyen, melyet gyorsan, az adott hely igényeinek megfelelően fel tudunk építeni a PERI állványrendszer által nyújtott mobiltás révén. Azért szükséges a moduláris állványrendszer, mert a legszűkebb helyeken is biztonságosan, rövid határidővel összeszerelhető.

1 db HELI gáz üzemű targonca

Szorosan kapcsolódik a főtevékenységhez, mert használható belső logisztikára a raklapon érkező anyagok mozgatására, az állványzat gyors és sérülésmentes mozgatására valamint az építkezési területeken a szükséges építőanyagok rakodására. A HELI gázüzemű targonca jelentős fejlődést jelent a cég tevékenységében. A targonca lehetővé teszi egyenletlen területeken is az építőanyagok és az állványok anyagmozgatását. A HELI targoncával a vállalkozás könnyebben és gyorsabban oldja meg a belső logisztikai feladatokat, ezáltal rövidebb idő alatt nagyobb teljesítményre lesz képes a munkaerőhiányt is kiküszöbölve.

A beszerzések eredményeképp a vállalkozás gyorsabb, költséghatékonyabb munkát tud végezni magas minőségben, ezáltal is növelve versenyképességét és versenyelőnyét.

A projektben megvalósult technológiai fejlesztések hozzájárulnak a BERO COLOR Kft. eredményességéhez, hatékonyabb teljesítéséhez, mely növeli a versenyképességét és a stabilitást.
Vissza az előző oldalra!
BERO COLOR Kft. - Magyar