Karakteres és illatos pálinkáinkat palackba zárjuk, így juttatjuk el minden pálinkakedvelő barátunkhoz.
RészletekMegfelelő szakértelem és több éves tapasztalat birtokában tanácsadást vállalunk a bérfőzésre és magánfőzésre vonatkozóan.
RészletekAmennyiben ön elfoglalt, vagy nincs szállítóeszköze, keressen fel minket! Megoldjuk cefréjének főzdénkbe szállítását is.
RészletekPalackba zárt pálinkáink egytől egyig tiszta, ízesítetlen párlatok, melyek kivétel nélkül érett gyümölcsből készülnek.
RészletekA jó pálinka elkészítésének alapja a szakszerű cefrekészítés. Ha betartunk minden szakmai előírást, kiváló minőségű pálinkát kapunk.
RészletekAz ellenőrzött körülmények közötti erjesztésnek köszönhetően magas minőségű pálinka alapanyagot hozhatunk létre.
Részletek2010-ben induló vállalkozásunk tervei között szerepelt, hogy saját előállítású terméket hozzunk forgalomba. Ezen célkitűzésünket 2015 végén sikerült megvalósítanunk: megszületett az Őrvidéki Pálinka.
Palackba zárt pálinkáink egytől egyig tiszta, ízesítetlen párlatok, melyek kivétel nélkül érett gyümölcsből készülnek. Számunkra rendkívül fontos az érett alapanyag, hiszen a pálinka minőségét a szakértők szerint 70%-ban a gyümölcs határozza meg. Mindössze 25 százalékot jelent a főzés minősége, 5 százalékot pedig a tárolás mikéntje.
A gyümölcs cefrézés után az erjesztőtartályokba kerül, ami egy zárt rendszer első állomása. Az erjedési folyamat befejeztével a cefre rövid időn belül kifőzésre kerül. Pálinkafőzdénk egyaránt rendelkezik hagyományos kétlépcsős (kisüsti) rendszerrel, valamint egylépcsős, aromatornyos lepárlóval is. Az előállított pálinkát lédig tartályokban tároljuk és érleljük a palackozásig.